Blogginlägg

Valpköpare

2012-01-29 21:07 | 1 kommentarer

Idag har den härliga familjen som ska ha Arwen varit på besök och om några veckor flyttar hon till Ängelholm. Underbart att ha hittat ett sånt kanonhem till henne   Nu måste annonser ut på killarna så dom också får nya ägare som kan glädjas åt dom små tibbetussarna. Dom är ganska olika i både sätt och utseende. Legolas är liten och lite lugnare och gosigare. Aragorn är stor och grov och tar för sig lite mer. Men båda är helt underbara på sitt sätt.

Valparna har fått följa med till mattes jobb ett par veckor nu. Det blir bra träning på att åka bil och träffa en massa nytt folk som inte kan låta bli att gulla lite med dom. Aragorn tycker väl "sådär" om bilåkning menas Arwen och Legolas tycker det är helt okej.

8 veckor - Bainangs Arwen sittande 8 veckor - Bainangs Legolas och Bainangs Aragorn


Nyår

2012-01-04 22:19 | 0 kommentarer

När jag startade den här bloggen tänkte jag att jag skulle uppdatera ganska ofta, men så har det ju inte blivit än så länge. Ska se om jag kan bättra mig   Men det har varit fullt upp med helger, jobb, valpar och sen underlättar det ju inte precis att telefon och internet försvann i förra stormen. Det är nackdelen med att bo ute i skogen. Men nu är det tillbaka och det klarade sig genom sista stormen "Emil" utan avbrott.

Sen förra inlägget har det firats nyår. Vi var 8 personer och 9 hundar som festade loss. Jag måste säga att det gick fantastiskt bra med alla vovvarna. Det var en ganska brokig blandning: Tibbe, Shih-Tzu, Hamiltonstövare, Irländsk Setter, Dvärgtax, Cairnterrier och småttingarna. Alla hundarna är kompisar och dom samsades och trivdes hela kvällen, och det där med nyårsraketer har vi lagt ner för även om det är kul och festligt så kan det bli nästan outhärdligt för våra fyrfota vänner.

Det är inte klokt vad valparna utvecklas snabbt nu   Nu är det fullt bus, och det är inte lätt att slita sig från valplådan och uträtta lite vettiga saker. Dom är helt underbara att sitta och titta på   Nu börjar det kännas lite när dom gnager på fingrarna för det börjar titta fram lite risgryn i munnen. Vi får se hur länge Tilda tycker det är kul att amma dom, men än så länge går det bra och dom är inte sådär stormförtjusta i hundmat än utan slickar bara lite när jag ställer fram matskålen. Men intresset ökar för varje dag så snart kanske dom äter lite mer än bara ett smakprov.

4 veckor - Hane1 4 veckor - Hane2
                  Lillkillen                                                      Tjockisen

 4 veckor - Tik
Söta Flickan

Choose language

Bloggkalender

«januari 2012»
måntisonstorfrelörsön
01
02030405060708
09101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Senaste inlägg
Fullt ös
Valparna har blivit 5,5 vecka
Världens sämsta bloggare!
Legolas 12 veckor
Bara en kvar
Mer valpköpare
Valpköpare
Nyår
Lycklig Kitty
Juldagen

Senast kommenterade
Valpköpare
Uppstart av bloggen

Arkiv
2013
2012
  •    Februari
  •    Januari
  • 2011